Producten

Hollandia 100 Kanteldak

Hollandia 100 Kanteldak
Fris uw auto op!

Het populaire basis model: Hollandia 100 open dak. Met de Hollandia 100 krijgt u frisse lucht voor een betaalbare prijs. Het klassieke kantel- / open dak overtuigt met zijn moderne design en technische verfijning: het glas is uitneembaar. Bovendien is de Hollandia 100 voor vrijwel elk type auto geschikt.

Hollandia 300 Spoilerdak

Hollandia 300 Spoilerdak
Een van de meest populaire Webasto inbouwdaken!

De variabele klassieker: Hollandia 300 spoilerdak. Het aantrekkelijke uiterlijk en de veelzijdigheid maken het Hollandia 300 spoilerdak tot een van de populairste schuifdaken van Webasto. Door de twee verschillende maten is de Hollandia 300 zelfs geschikt is voor auto’s met gebogen daken omdat het glazen dak eenvoudig over het autodak glijdt.

Hollandia 400 Zonnedak

Hollandia 400 Vouwdak
Verheug u op een aantal rimpels die u jonger maken

De sportieve versie: Hollandia 400 vouwdak. De Hollandia 400 geeft je een echt cabrio gevoel. Het sportieve vouwdak is een echte blikvanger en kan willekeurig worden geopend: van een kleine opening tot helemaal open. De Hollandia 400 kan aan elk interieur worden aangepast en is in elke sedan een wellust voor het oog.

 

Hollandia 700 Geïntegreerd Schuifdak

Hollandia 700 Geïntegreerd Schuifdak
Kwaliteit en pasvorm met een OEM uitstraling

Geïntegreerd kantel / schuifdak Hollandia 700. De elegante Hollandia 700 is optimaal geïntegreerd in de binnenhemel en is niet te onderscheiden van een in de fabriek gemonteerd dak. In gesloten toestand, vormt het kantel- en schuifdak een perfecte eenheid met de auto. Geopend verdwijnt het dak onopvallend in de interieurhemel. De zonwering past perfect bij de binnenkant van de auto met zijn elegante ontwerp.

 

 

 Dé specialist en partner voor installatie, service en onderhoud van schuifdaken in en rondom Nijmegen.